dateperma
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 15
دیروز : 13
افراد آنلاین : 1
همه : 9574
پيوندهای روزانه
چت باکس
حيدر عظمايي پژوهشگر طب سنتي در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه كلينيك گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران، درباره ميان وعده مناسب براي ايام ماه مبارك رمضان اظهار كرد: دسر خرما يكي از غذا‌هاي خوش طعم و حاوي ويتامين A گروه ويتامين‌هاي B شامل ويتامين‌هاي B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲، ويتامين C، ويتامين E، كربوهيدرات‌ها و منبعي مناسب براي تامين پتاسيم، پروتئين، فسفر، آهن، فيبر، كلسيم، منيزيم، منگنز، اسيد فوليك، سلنيوم، روي، اسيد چرب امگا ۳ و غيره است.

وي ادامه داد: مهم‌ترين خاصيت اين دسر بهبود عملكرد سيستم عصبي است، همچنين مي‌تواند حافظه را تقويت كرده و از بروز آلزايمر پيشگيري كند. پروتئين موجود در اين دسر مي‌تواند به تقويت قواي عمومي بدن منجر شده و با جبران انرژي از دست رفته در طول روز كمك كند تا فرد دچار ضعف و افت قند نشود.

 

عظمايي تصريح كرد: اين غذاي خوش طعم به دليل داشتن ويتامين A، E، C و پريفانول خاصيت آنتي اكسيداني داشته و مي‌تواند موجب بهبود سيستم ايمني بدن شده و از آن در مقابل انواع بيماري‌ها مثل سرطان‌ها محافظت كند.

اين پژوهشگر طب سنتي افزود: مصرف اين دسر مي‌تواند باعث بهبود طراوت و جوان سازي پوست و مو شود، همچنين گلبول‌هاي قرمز خون را افزايش داده و براي افراد كم خون و خانم‌هاي باردار پرفايده است.

وي بيان كرد: اسيد آمينه تريپتوفان موجود در اين دسر مي‌تواند به ترشح هورمون سروتونين منجر مي‌شود كه از هورمون‌هاي نشاط آور بوده و مي‌تواند از بروز استرس، اضطراب و افسردگي پيشگيري كند. همچنين مي‌تواند عملكرد سيستم گوارشي را بهبود بخشيده و با توجه به وجود كلسيم و فسفر باعث افزايش استحكام دندان‌ها و استخوان‌ها شود و از بروز پوكي استخوان جلوگيري كند.

 

عظمايي تصريح كرد: بدن روزه داران هنگام افطار به جذب گلوكز و قند طبيعي دارد تا بتواند ضعف حاصل از روزه داري را جبران كند؛ از اين رو انواع ويتامين‌و املاح موجود در اين دسر مي‌تواند كمبود‌هاي ناشي از روزه داري را در بدن جبران كند.

مواد لازم براي تهيه دسر خرما

خرما ۵۰۰ گرم
پور دارچين ۳۰ گرم
پودر نارگيل ۷۰ گرم
كره محلي ۸۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
گنجد ۱۰۰ گرم
گل سرخ ۸۰ گرم
گلاب ۵ قاشق غذاخوري

طرز تهيه دسر خرما

ابتدا هسته خرما را بيرون آورده و آن را روي يك سلفون تميز پهن مي‌كنيم سپس آرد را الك كرده و كم كم به آن اضافه مي‌كنيم، بعد از آن به ترتيب پودر دارچين و پودر نارگيل را اضافه كرده، ورز مي‌دهيم در نهايت كره و گلاب را اضافه كرده و مواد را به خوبي با هم ورز مي‌دهيم.

قسمتي از مواد آماده شده را جدا كرده و به صورت رول يا كروي در مي‌آوريم و در نهايت بعد از تزئين كردن آن با كنجد و پودر گل سرخ روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و اجازه دهيد تا براي مدتي در يخچال بماند؛ اين دسر خوش طعم را مي‌توانيد با انواع دمنوش‌ها در زمان افطار ميل كنيد.

انتهاي پيام/
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۰۶:۱۲ ] [ datewanted ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب